cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
mmattar
Responsive Resident
Responsive Resident

Published App not loading data

Hello all,

 

I have an app that is connected to my SQL Server via a Gateway since my server is on-prem. My app was working fine until today, in publish mode no data is loading from sql tables, but in edit mode i do not see anything wrong. The data loads fine in edit mode. What may be the problem here? 

 

Thank you

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Anonymous
Not applicable

A hotfix was deployed, should work now.

View solution in original post

5 REPLIES 5
v-siky-msft
Community Support
Community Support

Hi @mmattar ,

 

It may be caused by some Preview/Experimental features. Please try to disable all Experimental features and the following related preview features.

Snipaste_2020-09-11_10-55-06.pngSnipaste_2020-09-11_10-55-21.png

 

Hope this helps,

Sik

Sidonicus
New Member

Same issue. PowerApp cannot pull data from onprem SQL DB using gateway. Also was working fine yesterday.

Anonymous
Not applicable

After 3 conference calls with MS support yesterday it is a confirmed Bug on their end.

 

They deployed a hotfix in the last few hours, but the issue persists.

 

 

mmattar
Responsive Resident
Responsive Resident

Any updates on Microsoft end if the problem is from them ? 

Anonymous
Not applicable

A hotfix was deployed, should work now.

Helpful resources

Announcements
Power Platform Call June 2022 768x460.png

Power Platform Community Call

Join us for the next call on August 17, 2022 at 8am PDT.

Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

Users online (1,706)