cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Hd_212021
Frequent Visitor

Publishing version issues

Hi,

I published my work after proper saving the App and when I using my App then its not responding according to my commands but when I am at editing mode at workshop its working well and it showing the results.

I don't what am I missing something?

2 REPLIES 2
ganeshsanap
Super User
Super User

@Hd_212021 

Unfortunately, there are some ongoing problems related to the latest release of Power Apps. Might be this is causing problems for you as well.

 

You can find more details in this post: https://powerusers.microsoft.com/t5/Building-Power-Apps/PowerApps-not-functioning/m-p/839621


Please click Accept as solution & ‌‌👍 if my answer helped you to solve your issue. This will help others to find the correct solution easily. If the answer was useful in other ways, please consider giving it ‌‌

Thanks Mr.Ganesh , I looked out for that after your solution but that's not the issue , Latest .23 version is fine I guess the problem is something different If possible please try to advice on my issue.

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (30,205)