cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
JZA
Frequent Visitor

Registering Error when adding new flow to any app

Hello 

 

I am developing a PowerApps application over a Azure databases. In the app I am using Flows to run stored procedures in DB when user clicks on button on the form.  The Flows are all just very simple, only run the stored procedure using SQL server connection. Nothing else. There is no calling back to the PA application. Everything went very smoot and worked with no issues. 

 

But now when I made a new Flow and tried to add it to the app, during the process I got registering error message and the Flow won't be added as source to the app. Problem is not just the new Flow but all the flow give me same error when i try to add them to a the application. 

 

I also tried to add flow to a different PA application and got the same result. Registering error. 

 

I go through the forum and try to look solution. I checked the JSON of the flow and it looks good. I’m not sure what to do? Or is there some hidden limit of Flow in one app?

Does anyone experienced something similar or know about some solution?

 

Thank you 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Hi @v-yutliu-msft ,

This is probably not your issue, but I experienced the same error when using a different account on the PowerApp to the one that created the flow. It had me puzzled for a quite a while.

View solution in original post

3 REPLIES 3
v-yutliu-msft
Community Support
Community Support

Hi @JZA ,

Do you mean that when you add new flow in your app, your app will have error?
Are you sure your flow do not have any problem?

Could you show me your error message?

I suggest you :

check your flow whether have any problem

you could ask for help about flow here:

https://powerusers.microsoft.com/t5/Microsoft-Power-Automate/ct-p/MPACommunity

I've found some similar issues for your reference which may help you:

https://powerusers.microsoft.com/t5/Building-Power-Apps/Registering-Error-when-trying-to-add-a-flow/...

https://powerusers.microsoft.com/t5/Building-Power-Apps/Registering-Error-when-trying-to-add-a-flow/...

https://powerusers.microsoft.com/t5/Building-Power-Apps/Registering-error-when-trying-to-add-a-Flow-...

https://powerusers.microsoft.com/t5/Building-Power-Apps/Registering-Error-when-trying-to-add-a-flow/...

 

 

Best regards,

Community Support Team _ Phoebe Liu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hi @v-yutliu-msft ,

This is probably not your issue, but I experienced the same error when using a different account on the PowerApp to the one that created the flow. It had me puzzled for a quite a while.

View solution in original post

JZA
Frequent Visitor

Hi @v-yutliu-msft  and @WarrenBelz 

Thank you all for your advices and help. 

The problem indeed solved itself and out of nowhere the error was gone and Flow now possible to add.

Probably something was happening in PA background 🙂

 

Thank you again for your help

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (58,244)