cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
cnorris135
Helper IV
Helper IV

SharePoint Integration

Not sure i understand what i am doing wrong.

1.) created a sharepoint list with several field/columns.  
2.) created a powerapps per the sharepoint list
3.) when i go to preview the app, it shows up fine EXCEPT that the data sources do not show.
4.) as i look at the powerapps editor screen, i notice that the SharePoint Integration has a "?".  Not sure what i have to do.  I looked at the Advanced settings and they seem to be correct as i did not change the SharePointForm1 title.  

what am i missing.  I think the SharePoint Integration ? is something i missed and do not know what to do with.

see attachments

1 REPLY 1
v-xida-msft
Community Support
Community Support

Hi @cnorris135,

 

It is a known issue that when you custom a SP list form using PowerApps, the icon of the SharePoint Integration control would be recognized as "?" icon rather than a SharePoint icon.

 

If you would this feature to be improved, please submit an idea to PowerApps Ideas Forum:

https://powerusers.microsoft.com/t5/PowerApps-Ideas/idb-p/PowerAppsIdeas

 

Best regards,

Kris

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
PA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

This training provides practical hands-on experience in creating Power Apps solutions in a full-day of instructor-led App creation workshop.

Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,492)