cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
TietjeDK
Frequent Visitor

Sharepoint New Form save not working

I am having trouble with a custom Sharepoint Powerapps form. I have created a new form on a brand new list/site but the default save button is not working on new form. I have tried to add button to submit the form but nothing happens.

 

The edit form is working as expected.

 

I have also tried to delete the custom form an adding a brand new with no modifications without any luck.

 

Any suggestions?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
timl
Super User
Super User

Hi @TietjeDK 

This can sometimes happen when the form doesn't include all fields that are marked as mandatory in SharePoint. Can you confirm that your form includes all mandatory fields?

View solution in original post

2 REPLIES 2
timl
Super User
Super User

Hi @TietjeDK 

This can sometimes happen when the form doesn't include all fields that are marked as mandatory in SharePoint. Can you confirm that your form includes all mandatory fields?

TietjeDK
Frequent Visitor

It seems that title was missing even though I had set it as hidden in the list content type and to not required. 

 

As a workaround, I am giving it a default value and hide it in the form.

 

But this seems to be counterintuitive.

Helpful resources

Announcements
Power Apps News & Annoucements carousel

Power Apps News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Apps community.

Power Apps Community Blog Carousel

Power Apps Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (4,598)