cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Substitute Images for Videos in a Gallery

 

I have set up a Gallery within my app which shows the items from and SP list. Within each item, there is a column containing a URL for a video, to which I have linked the video control on the Gallery. I deleted the default Image control and replaced it for a Video control.

 

Basically, what I would like to achieve, is for the user to be able to scroll through the horizontal Gallery and to be able to play whichever video they choose when they like, right there on the Gallery screen. The control seems to work fine with the URL from the SP list, and the videos will play simultaneously if I change the "Start" field to 'true'; however, if I run the app, the video control won't react if I try clicking on it to play a video.

 

 

Capture.JPG

 

If there are any suggestions as to how this can be achieved, I would greatly appreaciate it.

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Anonymous
Not applicable

@yashag2255 

 

Thank you very much. I found my issue: I had to reorder my screen's contents so that the Gallery was in front of the screen's data card. Now the videos are working fine whenever I click on them directly on the Gallery screen.

View solution in original post

2 REPLIES 2
yashag2255
Dual Super User II
Dual Super User II

@Anonymous 

 

It's strange that the video is not playing here. I tried to reproduce the issue but the video works fine in my case. Can you please try to remove your Sharepoint connection, then logout of your browser, clear the cahe, relogin and reconnect to the data source. This should resolve the issue.
 
Hope this Helps!
 
If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!
Anonymous
Not applicable

@yashag2255 

 

Thank you very much. I found my issue: I had to reorder my screen's contents so that the Gallery was in front of the screen's data card. Now the videos are working fine whenever I click on them directly on the Gallery screen.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (62,117)