cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
New Member

This forum should allow me to chose my account.

I have about 5 different accounts I actively use depending on the admin type of role I'm working on at any point. When trying to connect or ask questions this forum goes to the Microsoft logon screen and instead of allowing me to choose the login to use, it picks a logon credential, does not pause (auto-click?), and thus forces me to connect under that login.
I now have many identities on these forums, not of my choosing. I know you have confirmed merging accounts is not possible, please don't skip the logon screen, so I can select which account to use!
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Super User II
Super User II

Hi @Blouwagie 

 

It sounds more like your settings are for single sign-on on your browser. Ideally I would suggest using Chrome/Firefox and then opening an incognito tab, this should allow you to choose what account to log in with for that session. IE will default to a single-sign on experience usign current-login and I think even in incog IE just defaults that way (dependent on how your environment is set up)

 

if you use a password manager such as dashlane or etc, and ahve it set to autologin, this can also present issues (may not be applicable in your case, just speaking from experience)

 

Cheers,

@iAm_ManCat 


@iAm_ManCat

Please 'Mark as Solution' if someone's post answered your question and always 'Thumbs Up' the posts you like or that helped you!


Thanks!
You and everyone else in the community make it the awesome and welcoming place it is, keep your questions coming and make sure to 'like' anything that makes you 'Appy
Sancho Harker, MVP


View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Super User II
Super User II

Hi @Blouwagie 

 

It sounds more like your settings are for single sign-on on your browser. Ideally I would suggest using Chrome/Firefox and then opening an incognito tab, this should allow you to choose what account to log in with for that session. IE will default to a single-sign on experience usign current-login and I think even in incog IE just defaults that way (dependent on how your environment is set up)

 

if you use a password manager such as dashlane or etc, and ahve it set to autologin, this can also present issues (may not be applicable in your case, just speaking from experience)

 

Cheers,

@iAm_ManCat 


@iAm_ManCat

Please 'Mark as Solution' if someone's post answered your question and always 'Thumbs Up' the posts you like or that helped you!


Thanks!
You and everyone else in the community make it the awesome and welcoming place it is, keep your questions coming and make sure to 'like' anything that makes you 'Appy
Sancho Harker, MVP


View solution in original post

Highlighted
Community Support
Community Support

Hi @Blouwagie ,

The problem you met is mainly because that you set the browser remember the password and set to login in automatically.

I suggest you delete the forum's password in the browser's password manage position.

Clean the browser's cache and try again.

This time remember not choose "login in automatically" selection.

 

 

Best regards,

Community Support Team _ Phoebe Liu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

News & Announcements

Community Blog

Stay up tp date on the latest blogs and activities in the community News & Announcements.

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (13,060)