cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

Updating a Sharepoint List. Value not filled?

I have a flow that calls an API, and then updates or creates an item in a Sharepoint List. I set it all up, and it worked perfectly. I then decided that I wanted an additional column in my Sharepoint list. I added the column in Sharepoint, and edited my Flow so that it would create or update that field too.

However, this field just isn't updated, or created. 

When looking at a flow's run, the field isn't in the update item inputs?
Any idea's?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Super User
Super User

Re: Updating a Sharepoint List. Value not filled?

@Chauc3r 

This sounds like a Power Automate question rather than a PowerApps question.  I suggest you post this in the Power Automate Community instead.

Link to Power Automate Community
https://powerusers.microsoft.com/t5/Get-Help-with-Power-Automate/ct-p/FL_GeneralDiscussions

---
Please click "Accept as Solution" if my post answered your question so that others may find it more quickly. If you found this post helpful consider giving it a "Thumbs Up."

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Super User
Super User

Re: Updating a Sharepoint List. Value not filled?

@Chauc3r 

This sounds like a Power Automate question rather than a PowerApps question.  I suggest you post this in the Power Automate Community instead.

Link to Power Automate Community
https://powerusers.microsoft.com/t5/Get-Help-with-Power-Automate/ct-p/FL_GeneralDiscussions

---
Please click "Accept as Solution" if my post answered your question so that others may find it more quickly. If you found this post helpful consider giving it a "Thumbs Up."

View solution in original post

Highlighted
Super User
Super User

Re: Updating a Sharepoint List. Value not filled?

Hi @Chauc3r ,

 

I 100% agree with @mdevaney that it is a power automated question. OK if you are sending the data from PowerApps, could you please let us know how you are sending it to Flow? are you sending it as a collection using JSON and then parse JSON in Flow? if so you need to recreate the JSON schema in Flow.

 

I hope this resolved your issue if you see any challenge/need further help please let me know I am always happy to do it for my community.

Regards,
Krishna
If this post helps you give a 👍 and if it solved your issue consider Accept it as the solution to help the other members find it more.


I hope this resolved your issue if you see any challenge/need further help please let me know I am always happy to do it for my community.

Proud to be a Super User!

Regards,
KrishnaV
If this post helps you give a 👍 and if it solved your issue consider Accept it as the solution to help the other members / new members of the community.

Helpful resources

Announcements
secondImage

New Return to Workplace

Reopen responsibly, monitor intelligently, and protect continuously with solutions for a safer work environment.

August 2020 CYST Challenge

Check out the winners of the recent 'Can You Solve These?' community challenge!

Experience what’s next for Power Apps

Join us for an in-depth look at the new Power Apps features and capabilities at the free Microsoft Business Applications Launch Event.

Check this Out

Helpful information

Featuring samples like Return to the Workplace and Emergency Response Applications

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,501)