cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Mgodby
Post Patron
Post Patron

Why do attachments not work when app is published but does when in Studio?

I have an attachments object here in powerapps.

gimmeabreakpowerappschrist.png

When I'm in studio I can successfully download the files. But when I publish the app and try to download a file, this happens.

 

ispowerappsajokeathispoint.png

What is going on here? Isn't studio supposed to simulate the app actually being published? Why does it work in studio but not when I publish the app? I remember this working fine a few days ago and I haven't changed anything since then, this just started happening out of nowhere. 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Mgodby
Post Patron
Post Patron

noticed it was actually failing in studio too where the file was corrupted or empty. fixed it  by changing the "Value" property of the attachment.

 

WHY.png

View solution in original post

1 REPLY 1
Mgodby
Post Patron
Post Patron

noticed it was actually failing in studio too where the file was corrupted or empty. fixed it  by changing the "Value" property of the attachment.

 

WHY.png

Helpful resources

Announcements
PA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

This training provides practical hands-on experience in creating Power Apps solutions in a full-day of instructor-led App creation workshop.

Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

What difference can a User Group make for you?

At the monthly call, connect with other leaders and find out how community makes your experience even better.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,083)