cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Mgodby
Post Patron
Post Patron

Why do attachments not work when app is published but does when in Studio?

I have an attachments object here in powerapps.

gimmeabreakpowerappschrist.png

When I'm in studio I can successfully download the files. But when I publish the app and try to download a file, this happens.

 

ispowerappsajokeathispoint.png

What is going on here? Isn't studio supposed to simulate the app actually being published? Why does it work in studio but not when I publish the app? I remember this working fine a few days ago and I haven't changed anything since then, this just started happening out of nowhere. 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Mgodby
Post Patron
Post Patron

noticed it was actually failing in studio too where the file was corrupted or empty. fixed it  by changing the "Value" property of the attachment.

 

WHY.png

View solution in original post

1 REPLY 1
Mgodby
Post Patron
Post Patron

noticed it was actually failing in studio too where the file was corrupted or empty. fixed it  by changing the "Value" property of the attachment.

 

WHY.png

Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Difinity Conference 2022

Difinity Conference 2022

Register today for two amazing days of learning, featuring intensive learning sessions across multiple tracks, led by engaging and dynamic experts.

European SharePoint Conference

European SharePoint Conference

The European SharePoint Conference returns live and in-person November 28-December 1 with 4 Microsoft Keynotes, 9 Tutorials, and 120 Sessions.

Power Apps Ideas

Changes to Ideas Coming

We are excited to announce a new way to share your ideas for Power Apps!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,033)