cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Mgodby Resolver I
Resolver I

Why do attachments not work when app is published but does when in Studio?

I have an attachments object here in powerapps.

gimmeabreakpowerappschrist.png

When I'm in studio I can successfully download the files. But when I publish the app and try to download a file, this happens.

 

ispowerappsajokeathispoint.png

What is going on here? Isn't studio supposed to simulate the app actually being published? Why does it work in studio but not when I publish the app? I remember this working fine a few days ago and I haven't changed anything since then, this just started happening out of nowhere. 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Mgodby Resolver I
Resolver I

Re: Why do attachments not work when app is published but does when in Studio?

noticed it was actually failing in studio too where the file was corrupted or empty. fixed it  by changing the "Value" property of the attachment.

 

WHY.png

View solution in original post

1 REPLY 1
Mgodby Resolver I
Resolver I

Re: Why do attachments not work when app is published but does when in Studio?

noticed it was actually failing in studio too where the file was corrupted or empty. fixed it  by changing the "Value" property of the attachment.

 

WHY.png

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

New Ranks and Rank Icons released on April 21!

The time has come: We are finally able to share more details on the brand-new ranks coming to the Power Apps Community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (7,519)