cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Resolver I
Resolver I

black box appearing when loading app

I attached an image of the black box issue My users are getting.. is there any reason why this should be happening? I couldn't seem to get help from microsoft support

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Highlighted
Resolver I
Resolver I

Re: black box appearing when loading app

it seems to be an error with internet explorer as it works with all other browsers I've tried so I just embedded it into the sharepoint site.

View solution in original post

Highlighted
Resolver I
Resolver I

Re: black box appearing when loading app

it seemed like it was an issue with the compatability view in internet explorer if you turn that off it works. thanks for all the other help as well.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Community Champion
Community Champion

Re: black box appearing when loading app

Hi @miguelrodrigue ,

Nice name for an error . . .

Try changing the icon as below

IconSettings.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please click Accept as solution if my post helped you solve your issue. This will help others find it more readily. It also closes the item. If the content was useful in other ways, please consider giving it Thumbs Up.

Highlighted
Resolver I
Resolver I

Re: black box appearing when loading app

it seems to be an error with internet explorer as it works with all other browsers I've tried so I just embedded it into the sharepoint site.

View solution in original post

Highlighted
Super User
Super User

Re: black box appearing when loading app

Hi,

 

This is to do with security settings for Internet Explorer.

 

In Internet Explorer, In your trusted sites, make sure you have the following:

 

https://*.powerapps.com

https://web.powerapps.com

https://apps.powerapps.com

https://create.powerapps.com

https://make.powerapps.com

https://login.microsoftonline.com

 

If they exist within any other Zone (like local Intranet or restricted), then remove them - I had this issue recently with a GPO that was badly applied, and resolved it by changing it to update all of the reg keys to make sure the above went into Trusted Sites.

 

Cheers,

Sancho


@iAm_ManCat

Please 'Mark as Solution' if someone's post answered your question and always 'Thumbs Up' the posts you like or that helped you!


Thanks!
You and everyone else in the community make it the awesome and welcoming place it is, keep your questions coming and make sure to 'like' anything that makes you 'Appy
Sancho Harker, MVP


Highlighted
Resolver I
Resolver I

Re: black box appearing when loading app

it seemed like it was an issue with the compatability view in internet explorer if you turn that off it works. thanks for all the other help as well.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
secondImage

Demo-Extravaganza 2020

Check out these cool Power Apps & vote on your favorite!

secondImage

Community Highlights

Check out whats happening in Power Apps

secondImage

Community User Group Member Badges

FIll out a quick form to claim your community user group member badge today!

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (9,610)