cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

Re: new list records not showing in gallery

With "," after in State, it is does not work at all.

 

JuliaM_1-1593618726770.png

 

 

 

Highlighted
Continued Contributor
Continued Contributor

Re: new list records not showing in gallery

I've had a similar issue like this before. Do the new records show up once you have left the browse screen and come back? 

If this solved the problem for you, feel free to hit "Accept as Solution" so others can find the answer easier. 🙂

Kind regards,

Ben Fetters
Power Apps/Power Automate Developer
www.sovereignsp.com
Highlighted
Frequent Visitor

Re: new list records not showing in gallery

No. It is shown on the list, but not in an application. Updated records are OK.

Highlighted
Continued Contributor
Continued Contributor

Re: new list records not showing in gallery

Hum...I'm sorry that is happening! What you could possibly try, just to rule out some possibilities and help narrow down the problem could be creating a new app with a gallery pointing at the same list and a form that creates new items etc. to see if that works or still doesn't work. Hopefully that can help bring some answers and narrow it down perhaps.

 

Let me know if that helps at all or not!

If this solved the problem for you, feel free to hit "Accept as Solution" so others can find the answer easier. 🙂

Kind regards,

Ben Fetters
Power Apps/Power Automate Developer
www.sovereignsp.com
Highlighted
Frequent Visitor

Re: new list records not showing in gallery

I'll try today and everybody know. Thanks you so much.

Highlighted
Community Champion
Community Champion

Re: new list records not showing in gallery

Hi @JuliaM ,

 

Filter syntax is 

FilterTableFormula1 [, Formula2, ... ] )

https://docs.microsoft.com/en-us/powerapps/maker/canvas-apps/functions/function-filter-lookup#syntax
Examples:
https://docs.microsoft.com/en-us/powerapps/maker/canvas-apps/functions/function-filter-lookup#exampl...

 

Having said that "," will not work as it is not the right syntax.

 

I hope this resolved your issue if you see any challenge/need further help please let me know I am always happy to do it for my community.

Regards,
Krishna
If this post helps you give a 👍 and if it solved your issue consider Accept it as the solution to help the other members find it more.

Helpful resources

Announcements
August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

We're excited to announce our first cross-community 'Can You Solve These?' challenge!

secondImage

Return to Workplace

Reopen responsibly, monitor intelligently, and protect continuously with solutions for a safer work environment.

secondImage

Super Users Coming in August

We are excited for the next Super User season.

secondImage

Community User Group Member Badges

FIll out a quick form to claim your community user group member badge today!

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (9,090)