cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
dataneversleeps
Frequent Visitor

"Let's get started" Submit Email form does nothing, so I cannot sign up for Power Apps plan 2

I'm trying to sign up for the powerapps plan 2 free trial using my work 365 account, but the "Let's get started" submit email form is not working. I don't get an error message, nothing on my screen changes, and as far as I can tell no data is being transferred. 

 

It has been doing this for two days now, would appreciate some help! I'm UK based, and I've attempted on both Chrome and Edge, if this means anything.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
KK-Kalinga
Microsoft
Microsoft

The issue is fixed by the Powerapps Product team. Kindly check if the issue is solved.

View solution in original post

8 REPLIES 8
Sree
Microsoft
Microsoft

Sorry for the inconvenience. Could you let us know what url you are trying to submit the form from? Or a screenshot of the screen that you are getting stuck on?

I now have a ticket open with Microsoft support, they have verified the problem is with the form at https://powerapps.microsoft.com/en-us/pricing/#

 

This has been referred on to the product team and I am waiting for a response.

Any news on this? I am experiencing the same issue.

 

Janka

I have had a message this morning informing me the investigation is still ongoing, unfortunately they haven't been able to provide me with a timescale, I will update here when it is fixed.

KK-Kalinga
Microsoft
Microsoft

The issue is fixed by the Powerapps Product team. Kindly check if the issue is solved.

View solution in original post

AAK
Frequent Visitor

hi friends,

I have html tagged text in html text input. i wants to send it in email body but "i cannot enable ishtml" inthe syntax.

because of that all html tags are appearing while i am sending email using "mailto" function.

my IT disable to send email using office 365 connector so i have to use "launch(mailto:......)

 

can anyone help me in accomodating "ishtml:true" inside the sytax of " Launch(mailto:xyz@abc.com......)

it is not functioning for me the email i am getting is with html tags and i want it with formatting i add using html tags.

Resolved!

AAK
Frequent Visitor

Not yet

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Power Apps Community Call Jan. 2022 768x460.png

Power Apps Community Call

Please join us on Wednesday, January 19th, at 8a PDT. Come and learn from our amazing speakers!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,564)