cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Vandkunst
Level: Powered On

Connection not configured for this datasource

Hello

 

I am experiencing a problem with Powerapps today. Everything was running fine until now when all of a sudden all my datacards shows this error.

 

I can not refresh the SP lists either. Keeps failing and saying "Try again". Anybody know what's happening?

 

Seems like Powerapps has recently been updated or something because the panel where you choose datasource for a table look different from what it used to be

 

image.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: Connection not configured for this datasource

Hi @Vandkunst,

 

Please review the following page for what's new in PowerApps:

Summary of what's new in Microsoft PowerApps

 

For each version update details, see:

Version History

Released version 3.19012

 

For your issue, I suspect the connections have not been migrated yet. Please take a try to rebuild the connection, then check to see if it would work.

 

Best regards,

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: Connection not configured for this datasource

Hi @Vandkunst,

 

Please review the following page for what's new in PowerApps:

Summary of what's new in Microsoft PowerApps

 

For each version update details, see:

Version History

Released version 3.19012

 

For your issue, I suspect the connections have not been migrated yet. Please take a try to rebuild the connection, then check to see if it would work.

 

Best regards,

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Vandkunst
Level: Powered On

Re: Connection not configured for this datasource

@v-micsh-msft

Thank you for the links. It's very useful and interesting to see the updates and future plans.

 

I figured out the same solution as your suggestion and just deleted all the connection and reconnect the SP lists. It works fine after that. Thanks anyway. 

Helpful resources

Announcements
firstImage

Microsoft Business Applications Virtual Launch Event

Join us for an in-depth look at the new innovations across Dynamics 365 and the Microsoft Power Platform.

firstImage

Watch Sessions On Demand!

Continue your learning in our online communities.

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

FirstImage

Power Platform World Tour

Coming to a city near you

thirdimage

PowerApps Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

FourthImage

Join PowerApps User Group!!

Connect, share, and learn with your peers year-round

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 69 members 3,549 guests
Please welcome our newest community members: