cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
MarcBailey
Level 8

Re: Images showing in studio but not in app

It appears that this problem has been fixed in Release 2.0.762, at least for my App.  To check what Release your App is running go to Details - Versions - look at the most current under PowerApps Release column.  Release 2.0.762 appears to fix the issue...  Release 2.0.760 is the only release I was having the issue on.  I am running my APP from "Edit on the Web".

 

Hope this helps,  Marc...

aearioweu
Level: Powered On

Re: Images showing in studio but not in app

Thanks for the idea, I checked that my app is running on version 2.0.762. Unfortunately, it still does not work.

PowerApps Staff Chris
PowerApps Staff

Re: Images showing in studio but not in app

Could you make sure to republish the app using 2.0.762?  If the issue persists after that, could you make sure the images are at a URL that does not require authentication (for instance, you can load the images in a Web browser on an Android or Apple device)?

Microsoft Employee

Re: Images showing in studio but not in app

I am unable to reproduce the issue.  Could you please open a support ticket using the URL below?

 

https://powerapps.microsoft.com/en-us/support/pro/ticket/

 

Once a support ticket is opened, you can work with the support staff to send us a msapp file.  We'll investigate it from there.  Thanks.

jensk
Level: Powered On

Re: Images showing in studio but not in app

have sames issue... and have created a ticket

MarcBailey
Level 8

Re: Images showing in studio but not in app

Here is a link acknowledging that the PowerApps is working on this issue:

 

Missing media on your apps? A quick fix.

 

https://powerapps.microsoft.com/en-us/blog/missing-media-on-your-apps-a-quick-fix-2/

jensk
Level: Powered On

Re: Images showing in studio but not in app

this is a fix for embedded media files... but our issues are with URL Ref media files, so this is not a fix for us

PowerApps Staff cherie
PowerApps Staff

Re: Images showing in studio but not in app

@aearioweu, I took a look at the sessions you provided earlier and it looks like our recent deployment should have fixed your issues when running your app in the browser.

 

@jensk, if you could provide a session id, i can check if you are running into the same issue as aerioweu.

 

Thanks

Cherie

jensk
Level: Powered On

Re: Images showing in studio but not in app

Sessions-id: ac910d52-5d0e-4bbc-9145-2adbd2b587d1
PowerApps 2.0.781

 

problem statement: URL Ref images are showing when running powreapp on web, but not showing when running in Mobile powerapp client or on Windows power app client.

EditScreen1.image3 have an url that shows in powerapp web app.. but not in powerapp client on windows 10 or Iphone.

 [REG:118020317583014]

PowerApps Staff cherie
PowerApps Staff

Re: Images showing in studio but not in app

Did you mean to have an image atttached? Can you share an example of the url you are using?

 

Thanks!

Helpful resources

Announcements
firstImage

PowerApps Monthly Community Call!

Join us next Wednesday for our Demo Extravaganza, October 16, 2019 8am PDT.

firstImage

Microsoft Business Applications Virtual Launch Event

Join us for an in-depth look at the new innovations across Dynamics 365 and the Microsoft Power Platform.

firstImage

Watch Sessions On Demand!

Continue your learning in our online communities.

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

FirstImage

Power Platform World Tour

Coming to a city near you

thirdimage

PowerApps Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

FourthImage

Join PowerApps User Group!!

Connect, share, and learn with your peers year-round

SecondImage

Power Platform Summit North America

Register by September 5 to save $200

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 332 members 4,193 guests
Please welcome our newest community members: