cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Regular Visitor

Retrieve User Details in Virtual agent using flows

Hi Everyone,

 

I am trying to get user details using graph APIs "https://graph.microsoft.com/v1.0/me" in power automate. However, when I try to do so I am getting this error:

{
  "error": {
    "code""InvalidAuthenticationToken",
    "message""Access token validation failure. Invalid audience.",
    "innerError": {
      "date""2020-06-30T11:09:37",
      "request-id""<GUID>"
    }
  }
}

 Retrieve logged in user Token using Virtual agentRetrieve logged in user Token using Virtual agent

 

Error while getting details in flowError while getting details in flow

 

Permissions in App registrationPermissions in App registration

 

Any help would be appreciated. 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Regular Visitor

Hi all,

I was able to resolve the issues and it might help others while facing the same issue.
The issue was that I am using "https://graph.microsoft.com/v1.0/me" API and in virtual agent authentication "Scope" I was not using the correct URL.
Following is the screenshot when using graph APIs:


Auth Virtual agent.PNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thanks and keep helping each other.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Super User
Super User

Hi @Ramandeep_Singh ,

 

Can you take some pictures inside your Http request method inside Power Automate, please? (edit mode to see the code)

Can you confirm which variable do you are sending to Power automate like parameter?


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.250 students | PROMOTIONS) : English | Português

Hi @renatoromao ,

 

Thanks for the quick replay. Following are screenshot you asked for:

VA.PNG

 

AAD.PNG

 

Automate.PNG

 

I am using an trial instance for this.

Regular Visitor

Hi all,

I was able to resolve the issues and it might help others while facing the same issue.
The issue was that I am using "https://graph.microsoft.com/v1.0/me" API and in virtual agent authentication "Scope" I was not using the correct URL.
Following is the screenshot when using graph APIs:


Auth Virtual agent.PNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thanks and keep helping each other.

View solution in original post

Congrats @Ramandeep_Singh ! 🙂

 

Keeping doing a lot of things with Power Virtual Agents!


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.250 students | PROMOTIONS) : English | Português

Helpful resources

Announcements
PP Bootcamp Carousel

Global Power Platform Bootcamp

Dive into the Power Platform stack with hands-on sessions and labs, virtually delivered to you by experts and community leaders.

secondImage

Power Platform Community Conference On Demand

Check out Tomasz Poszytek's session from the 2020 Power Platform Community Conference!

PVA Commnity Blog

NEW Power Virtual Agents Community Blog

View articles posted by fellow community members on the Power Virtual Agents Community Blog!

Top Kudoed Authors
Users online (5,418)