cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
matab
Microsoft
Microsoft

calling flows in to PVA from 2 different knowledge bases in the same QnAMaker resource.

Hi, I am trying to call in 2 flows into my PVA, from 2 different knowledge base in my QnA Maker. Even though the 2nd flow tests ok, but it doesn't bring back any answer and jumps in to next step in the bot. Is there anything I can do to fix this? Many thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
matab
Microsoft
Microsoft

Hi @Jcook ,

 

apologies for late reply, but I managed to fix it at the end. I re-set the Fallout Flow which was built originally, and then picked a different name for the return value "Title" for my 2nd flow!! not sure if any of these were the issue really, but it somehow worked!! thanks for your help anyways.

 

View solution in original post

4 REPLIES 4
Jcook
Super User III
Super User III

Hello @matab 

 

@What does your Flow look like? Are you passing data back into PVA using the return values action?

 

Also in PVA you will want to use a condition


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





matab
Microsoft
Microsoft

Thanks @Jcook, Yes I am pulling data back into PVA using the return values action in the Flow.

 

What condition do I need to use? I have a multi choice option to initiate the bot conversation, two of choices are linked to a PVA decision tree which work fine. The other two need to return the answer from the 2 knowledge bases. One of them is built in to the FallBack topic and works fine,it's the 2nd KB that doesn't return any answer.  

Jcook
Super User III
Super User III

Hey @matab 

 

Are both Flows being called from PVA?

 

Could you share some screenshots of the Flow and the Topic where you expect the Answers to be


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





matab
Microsoft
Microsoft

Hi @Jcook ,

 

apologies for late reply, but I managed to fix it at the end. I re-set the Fallout Flow which was built originally, and then picked a different name for the return value "Title" for my 2nd flow!! not sure if any of these were the issue really, but it somehow worked!! thanks for your help anyways.

 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
March Update

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MSFTBizAppsLaunchEvent

Experience what’s next for Power Virtual Agents

See the latest Power Virtual Agents innovations, updates, and demos from the Microsoft Business Applications Launch Event.

Power Platform ISV STudio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage applications post-AppSource publish.

New Super Users

Meet the Power Virtual Agents Community Super Users!

Congratulations to our Season 1 2021 Super User Crew!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (39,108)