cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
RyanBuz
Level: Powered On

creating custom connector from Postman for quickbooks

I followed the quickbooks to postman setup and the api perfectly calls the quickbooks request and response.  I have exported the json for postman into powerapps.  I have followed same setup for powerapps as I used for postman.  However, in the path for the definitions the company ID is not showing the actual company ID as I had used in the postman setup. I would manually add the company ID myself but the option is greyed out.  Does anyone have any suggestions or avenues I should try to solve this?  As it stands now, I get an error that states:

 

{
"warnings": null,
"intuitObject": null,
"fault": {
"error": [
{
"message": "message=BadRequest; errorCode=003202; statusCode=400",
"detail": "Illegal character in path at index 52: https://c50.sandbox.qbo.intuit.com/qbo50/v3/company/{{companyid}}/query",
"code": "3202",
"element": null
}
],
"type": "VALIDATION"
},
"report": null,
"queryResponse": null,
"batchItemResponse": [],
"attachableResponse": [],
"syncErrorResponse": null,
"requestId": null,
"time": 1560464718594,
"status": null,
"cdcresponse": []
}

 

As you can see, the companyID is not populating...and I am at a loss for where to troubleshoot.

 

Thanks for any input.

 

 

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: creating custom connector from Postman for quickbooks

Hi @RyanBuz ,

 

Can you please share the api you used here?

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
RyanBuz
Level: Powered On

Re: creating custom connector from Postman for quickbooks

I used Postman to make the initial API call and that call succeeded.  I then used powerapps to pull in the postman collection json v1 and somewhere between using the json that succeeded on Postman and the powerapps form, it loses the companyID that was saved and entered on the Postman api.

 

Since the post link it is using is hardcoded, I am not sure what I have to do to fix this.

 

Thank you for your reply.

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (4,740)