cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Always have the error "invaliud html" , correct the highlighted

HI,

 

I have often have the error when i want to reply to a post

"Invalid HTML" Correct the highlighted errors and try again.

 

I don' t know what to do and it's very annoying.

 

I m using Chredge last update. I desactivate ublockin but still the same error.

Arghh

 

Do you have an idea (I'm posting now from IE)

11 REPLIES 11
Kinjal_iTalent
Administrator
Administrator

Hello @Anonymous and @Ler ,

This is a standard platform message that appears when any invalid HTML tags are present in the message. This usually happens when users copy/paste data/images/etc., from other web pages and the platform doesn't allow those invalid HTML tags (tags with no proper closing tags, missing tags). 
Although the error message is displayed, it does not stop you from posting the message. You can still click 'Post' button.
 
Please let me know if you have any questions/comments.
 
Thank you,
Kinjal
Anonymous
Not applicable

😂😂

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Users online (4,578)