cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
ALP1
Resolver I
Resolver I

Always have the error "invaliud html" , correct the highlighted

HI,

 

I have often have the error when i want to reply to a post

"Invalid HTML" Correct the highlighted errors and try again.

 

I don' t know what to do and it's very annoying.

 

I m using Chredge last update. I desactivate ublockin but still the same error.

Arghh

 

Do you have an idea (I'm posting now from IE)

11 REPLIES 11
Kinjal_iTalent
Administrator
Administrator

Hello @ALP1,

Thank you for reaching out and bringing this to notice. The observed issue seems browser specific to Chredge as we are not observing this issue on other browsers. I will pass the feedback and keep you updated on the same.

Once again, thank you for reaching out and being part of the community!

Kinjal_iTalent
Administrator
Administrator

Hello @ALP1,

Please provide a full screen-shot and time/date details the next time you experience this issue so that we can further investigate. Thank you!

It's noted. thank you.

Actually, it works well

Kinjal_iTalent
Administrator
Administrator

@ALP1,

Thank you for confirming that it works well. Please attach a screenshot and details here in case, the issue is observed. Thank you for being part of the community!

 

Ler
Advocate I
Advocate I

@Kinjal_iTalent @ALP1 

i get the same problem, i try 3 times for a long reply with screen shot.

i guess you can feel what did i do ...😂

in the end i give this user a big screen shot ....

i use the Microsoft Edge 88.0.705.50 64bit

https://powerusers.microsoft.com/t5/Using-Flows/Get-Last-Row-from-excel-and-send-email-which-will-be... 

Ler
Advocate I
Advocate I

hi @Kinjal_iTalent 

 

When i reply some posts today , it's happend again.

i use the Microsoft Edge 88.0.705.53 64bit, by the way windows 10 1909 enterprise.

but this time i made a screen shot for you 😎

and then i try to reply the post by Chorme with the 100% same content, it's working 🤔

2021-01-28 13_12_07-How to Use toLower with Dynamic Content_错误截图.png

 

BR

Ler

Hello @Ler,

Thank you for reaching out to us and apologies for inconvenience caused. 

We are looking into this and will reach out to you in case more details are required, apart from screen shot and browser.

 

Thank you for being part of the community!

 

 

I post a new thread, i have the error again.

Need to use the internet explorer mode form edge

 

error flow.png

Hello @ALP1,

Thank you for providing screenshot. We are looking into this.

 

Kinjal

Helpful resources

Announcements
User Groups Public Preview

Join us for our User Group Public Preview!

Power Automate User Groups are coming! Make sure you’re among the first to know when user groups go live for public preview.

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

Power Platform ISV STudio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage applications post-AppSource publish.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (27,178)