cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

Hi @v-yamao-msft, It works now. Thanks for your assitance!

Capture.PNG

 

Regular Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

@v-yamao-msft Thanks  for now it is working, but don't know for howlong will it be work Man Frustrated  

Highlighted
Kudo Collector
Kudo Collector

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

Hi All,

 

all working again our end too

 

thanks

 

Lee

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

Yes approval flow working fine.

 

Thanks.

Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

Hi All,

 

Thanks you for the feedback.
I am glad to hear that it is working for you now.

 

@aribo
What's the current status on your side?
Is it working for you now?


Best regards,
Mabel Mao

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
New Member

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

Hello Mabel, 

 

It is working on my side too now,

 

Thank you all for the help

 

Kind regards,

TJ

Highlighted
Regular Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

So the problem is solved.. Man Happy  You could mark this discussion as solved.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

This issue has started happening again for me as of May 31st.

Capture.PNG

Please advise

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

This bug disappeared June 1st.

It seems to only occur on the 31st of the month.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

I am seeing this issue with a single user in our environment.  What exactly is the issue?  Looks like the above string states this is a bug that has been fixed.  However, I'm running into the same issue but only with a single user.  Any ideas?

Helpful resources

Announcements
firstImage

Now Live: Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (9,334)