cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

Hi @v-yamao-msft, It works now. Thanks for your assitance!

Capture.PNG

 

Highlighted
Regular Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

@v-yamao-msft Thanks  for now it is working, but don't know for howlong will it be work Man Frustrated  

Highlighted
Kudo Collector
Kudo Collector

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

Hi All,

 

all working again our end too

 

thanks

 

Lee

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

Yes approval flow working fine.

 

Thanks.

Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

Hi All,

 

Thanks you for the feedback.
I am glad to hear that it is working for you now.

 

@aribo
What's the current status on your side?
Is it working for you now?


Best regards,
Mabel Mao

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
New Member

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

Hello Mabel, 

 

It is working on my side too now,

 

Thank you all for the help

 

Kind regards,

TJ

Regular Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

So the problem is solved.. Man Happy  You could mark this discussion as solved.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

This issue has started happening again for me as of May 31st.

Capture.PNG

Please advise

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

This bug disappeared June 1st.

It seems to only occur on the 31st of the month.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Approval email : "The requested action could not be completed"

I am seeing this issue with a single user in our environment.  What exactly is the issue?  Looks like the above string states this is a bug that has been fixed.  However, I'm running into the same issue but only with a single user.  Any ideas?

Helpful resources

Announcements
firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

Join the new Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Kudoed Authors
Users online (8,332)