cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
chungchung
Microsoft
Microsoft

Can't get access token for Power Platform Custom Connector

Hi experts,

My client wants to use a flow to access the data from a Facebook page.

When following the instruction from here at Github and Custom Facebook Connector from Daniel Christian , I got an error message:

{"error":{"message":"(#200) If posting to a group, requires app being installed in the group, and \\\n either publish_to_groups permission with user token, or both manage_pages \\\n and publish_pages permission with page token; If posting to a page, \\\n requires both manage_pages and publish_pages as an admin with \\\n sufficient administrative permission","type":"OAuthException","code":200,"fbtrace_id":"AzXqcby3Z7R72M88cOfZ7ED"}}

 

I found that there's no Get my Access Token option when using the connector and it should be the root cause.

Can you suggest how I can modify the json file to make it work?

image.png

Thanks!

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions

Hi @StefanM ,

Thanks very much for your input!

I followed your words to use CLI but still faced some issues.

Can you share how did you uploading the sample files in more details?

I followed the instructions in the repo but faced an issue when commanding 'Create a Custom Connector'.

The issue was cannot import name 'BlockBlobService' from 'azure.storage.blob'.

It seemed to be related to a newer version of Azure pack but don't know how to fix it.

 

Would it be possible to use the Power Automate interface instead of CLI?

I'm new to CLI, would appreciate any further sharing.

Thanks! 

View solution in original post

Hi @chungchung.,

 

you can fix this easily by running "pip install azure". This should uninstall the current installed azure-storage-blob module and install a working version. After you have run that command you should have installed the module version 1.5.0.

You can check this with "pip freeze".

 

It should look similar to this:

AzureStoragePython - Kopie.jpg

 

 

 

 

 

This are the step I used to upload the sample files:

paconn login
paconn create --api-prop .\apiProperties.json --api-def .\apiDefinition.swagger.json --icon .\icon.png

 

I have found no workaround for the UI but I'm not a developer, so maybe someone with more coding skills can. I'm happy that I got this one up and runnig.

 

Hope that helps.

View solution in original post

5 REPLIES 5
ppp345678
Helper III
Helper III

Maybe you can try to report this issue directly on the Github. There seems to be no similar thread in the forum.

StefanM
Frequent Visitor

Try using paconn from the github repo( https://github.com/microsoft/PowerPlatformConnectors/blob/master/tools/paconn-cli/README.md). I tried to build the connector step by step like you did and it failed with the same error you get. After uploading the sample files with paconn it worked like a charm. You won't get the get my access token option like it is shown in the tutorial after uploading the sample! Just sign in with you Facebook account and it should work

Hi @StefanM ,

Thanks very much for your input!

I followed your words to use CLI but still faced some issues.

Can you share how did you uploading the sample files in more details?

I followed the instructions in the repo but faced an issue when commanding 'Create a Custom Connector'.

The issue was cannot import name 'BlockBlobService' from 'azure.storage.blob'.

It seemed to be related to a newer version of Azure pack but don't know how to fix it.

 

Would it be possible to use the Power Automate interface instead of CLI?

I'm new to CLI, would appreciate any further sharing.

Thanks! 

View solution in original post

Hi @chungchung.,

 

you can fix this easily by running "pip install azure". This should uninstall the current installed azure-storage-blob module and install a working version. After you have run that command you should have installed the module version 1.5.0.

You can check this with "pip freeze".

 

It should look similar to this:

AzureStoragePython - Kopie.jpg

 

 

 

 

 

This are the step I used to upload the sample files:

paconn login
paconn create --api-prop .\apiProperties.json --api-def .\apiDefinition.swagger.json --icon .\icon.png

 

I have found no workaround for the UI but I'm not a developer, so maybe someone with more coding skills can. I'm happy that I got this one up and runnig.

 

Hope that helps.

View solution in original post

Hi @StefanM ,

Thanks for your help!

The issue has been resolved!

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Users online (90,423)