cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
sundayDriver
Advocate IV
Advocate IV

Cosmos DB fail to create document properties

Hi,

I'm trying to create a flow that inserts or updates a document. The JSON formats that I have tried are:

{

 "id":"ID",

 "label": "LABEL",

 "prop1": "PROP1"

}

 

{

 "id":"ID",

 "label": "LABEL",

"properties":{

  "prop1": {

   "value": "PROP1"

   }

 }

}

 

In none of these cases I've managed to see in the cosmos DB the property prop1.

FYI the cosmosDB is using Gremlin.

 

Thank you,

4 REPLIES 4
sundayDriver
Advocate IV
Advocate IV

I cannot also add edges on the graph. Am I using the right connector?

Thank you,

v-xida-msft
Community Support
Community Support

 Hi @sundayDriver,

 

Do you use Azure Cosmos DB connector in your flow?

Could you please share a screenshot of your flow’s configuration?

Further, could you view the document that you have created in Azure Cosmos DB?

I have made a test on my side and the flow works well, but I could not view it in Azure Cosmos DB:4.JPG

 

If you would like to see the documents of Azure Cosmos DB, you could add “Get a document” action or “Get all documents” action in your flow.5.JPG

 

More details about Documents of Azure Cosmos DB, please check the following document:

Documents of Azure Cosmos DB

 

Best regards,

Kris

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hi @v-xida-msft,

Thank you for your help. Here are some screenshots when I try to add an edge:

image.pngimage.png

And when I try to add a property:

image.pngimage.png

The property cannot be seen here.

Thank you,

I have the same problem. If I create a new Cosmos DB element via Flow, the element is created, but the properties are not stored within it. I used the example GraphSON from https://docs.microsoft.com/en-us/azure/cosmos-db/gremlin-support as the Document-code in Flow-editor. However, FirstName, LastName and Age are not stored in the element. Am I doing something wrong? Are there any workarounds for this issue?

Helpful resources

Announcements
MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (37,435)