cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Regular Visitor

Custom Connector does not return the Response

Hi Community Members,

 

I am facing an issue while creating a custom connector, the response is returned in the Test tab but not while using the custom connector. What am I doing wrong?

 

Thanks in advance! 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Dual Super User
Dual Super User

Re: Custom Connector does not return the Response

Hi @davejoh 

 

The response is not returned until you define the response schema. To do that, you can go to Action Definition in the custom connector and specify the response schema. You can select Import from Sample and copy paste data from the Test Tab to generate the schema. Update the connector and try again.
 
Hope this Helps!

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

3 REPLIES 3
Highlighted
Dual Super User
Dual Super User

Re: Custom Connector does not return the Response

Hi @davejoh 

 

The response is not returned until you define the response schema. To do that, you can go to Action Definition in the custom connector and specify the response schema. You can select Import from Sample and copy paste data from the Test Tab to generate the schema. Update the connector and try again.
 
Hope this Helps!

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

Highlighted
Regular Visitor

Re: Custom Connector does not return the Response

Wooh! You are a gem @yashag2255 . I can see the response now. Thanks! Really appreciated.

Highlighted
Dual Super User
Dual Super User

Re: Custom Connector does not return the Response

@davejoh 

 

Thank you! Glad I was able to help!

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

Helpful resources

Announcements
firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

Join the new Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Kudoed Authors
Users online (9,072)