cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Regular Visitor

Data cannot be processed with new custom connector

Hello, I'm trying creating a custom connector.

 

When I make "GET" connector with proper URL, ( which was working collectively in Postman)

 

However, when I use on Power Automate, it becomes an error with a following message.

 

InvalidTemplate. Unable to process template language expressions in action 'test' inputs at line '1' and column '2757': 'The template language expression 'json(decodeBase64(triggerOutputs().headers['X-MS-APIM-Tokens']))['$connections']['xxxxxxxxxxxxxxx']['connectionId']' cannot be evaluated because property 'xxxxxxxxxxxxxxx' doesn't exist, available properties are 'xxxxxxxxyyyyyyy'. Please see https://aka.ms/logicexpressions for usage details.'.

 

What should I look up to solve this error?

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Dual Super User III
Dual Super User III

Re: Data cannot be processed with new custom connector

Hi @shalowsoup 

 

Is this flow being triggered from a Power Apps control? If so, this is a very common error and can be resolved by removing the flow from the power apps control and then add it again over there. 

 

If not, can you share more details on the trigger type so that we can better understand the issue and help you with this? 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Dual Super User III
Dual Super User III

Re: Data cannot be processed with new custom connector

Hi @shalowsoup 

 

Is this flow being triggered from a Power Apps control? If so, this is a very common error and can be resolved by removing the flow from the power apps control and then add it again over there. 

 

If not, can you share more details on the trigger type so that we can better understand the issue and help you with this? 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

Highlighted
Regular Visitor

Re: Data cannot be processed with new custom connector

When I tried, then it solved. Thank you very much.

 

Helpful resources

Announcements
secondImage

August 2020 CYST Winners!

Check out the winners of the recent 'Can You Solve These?' community challenge!

thirdImage

Experience what's new for Power Automate

Join us for an in-depth look at the new Power Automate features and capabilities at the free Microsoft Business Applications Launch Event.

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Users online (4,032)