cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
New Member

DataTable shows data in Edit mode but not in Play mode

I built a custom form with a Data table using an onprem Gateway to a MSSQL server.  When in edit mode the data is populated adn when playing the form from edit mode the data is present. but when runin play mode the data is not populating.  Yes i have a refresh statment in OnVisible.  (Refresh('[dbo].[vwSPCUserLoginInfo]'))

 

EditForm.pngPlayForm.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support
Community Support

Hi @mpankratz,

 

I afraid that you are in the wrong forum, if you have problem on Power apps, please submit you problem to Powerapps forum below:

https://powerusers.microsoft.com/t5/PowerApps-Community/ct-p/PowerApps1

 

Best regards,

Alice

View solution in original post

1 REPLY 1
Community Support
Community Support

Hi @mpankratz,

 

I afraid that you are in the wrong forum, if you have problem on Power apps, please submit you problem to Powerapps forum below:

https://powerusers.microsoft.com/t5/PowerApps-Community/ct-p/PowerApps1

 

Best regards,

Alice

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
PP Bootcamp Carousel

Global Power Platform Bootcamp

Dive into the Power Platform stack with hands-on sessions and labs, virtually delivered to you by experts and community leaders.

secondImage

Power Platform Community Conference On Demand

Watch Nick Doelman's session from the 2020 Power Platform Community Conference on demand!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Top Solution Authors
Users online (16,077)