cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
jhuynh
Level: Powered On

ERROR IN CONNECTOR? Please help!!

Why am I getting this error? When I tested my flow  numerous times, it always worked successfully.
I have the Microsoft Flows free plan with office 365. I have checked my settings in Microsoft Flows and all are connected.

 

Action 'Condition 3' failed

Fix It

If this error was temporary, you can try resubmitting the run and the issue may have been resolved.

Error type

This action failed because of an error in the connector.

Snag_5452336.png

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: ERROR IN CONNECTOR? Please help!!

Hi @jhuynh,

 

 

Maybe there are some faliure inside the Apply to each for 129 times,

you needs to check from the 129 times apply to each to see why some of then run failed.

 

Best regards,

Alice

View solution in original post

jhuynh
Level: Powered On

Re: ERROR IN CONNECTOR? Please help!!

Thanks- figured it out. In my action Send an Email, I set my To: field to email a column in SharePoint, but there was ONE empty value in that column, so when the To: sends to a null item, it results in that error. I wish the error messages were more helpful.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Community Support Team
Community Support Team

Re: ERROR IN CONNECTOR? Please help!!

Hi @jhuynh,

 

Could you please share a screenshot of the run history when the flow run failed?

Could you please share more details about the error message when the flow run failed?

 

You could refer to link below to troubleshooting a flow:

https://docs.microsoft.com/en-us/flow/fix-flow-failures

 

Please share more details so we could try to provide a proper workaround for you.

 

 

Best regards,

Alice

jhuynh
Level: Powered On

Re: ERROR IN CONNECTOR? Please help!!

Snag_4b457e3.pngSnag_4b4d7b2.png

Community Support Team
Community Support Team

Re: ERROR IN CONNECTOR? Please help!!

Hi @jhuynh,

 

 

Maybe there are some faliure inside the Apply to each for 129 times,

you needs to check from the 129 times apply to each to see why some of then run failed.

 

Best regards,

Alice

View solution in original post

jhuynh
Level: Powered On

Re: ERROR IN CONNECTOR? Please help!!

Thanks- figured it out. In my action Send an Email, I set my To: field to email a column in SharePoint, but there was ONE empty value in that column, so when the To: sends to a null item, it results in that error. I wish the error messages were more helpful.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (4,056)