cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
jja
Resolver I
Resolver I

Flow asks user to create mail connection

Hi

I have a flow that i have made my users as run only. It was working fine users where able to execute this flow by selecting(for a selected item triger) an item in sharepoint list and then running this flow from flow actions

But now i have a user who has not run this flow and executing first time it requires for him to create mail connection and what is strange this create link is disabled and he cant proceed with executing the flow. 

How do i fix it?

Flow_error.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
a-ovbord
Microsoft
Microsoft

Hello Jja,

 

A few things worth checking would be:

- if the account used to create the SharePoint connection has enough permissions to access the site

- you could also try to redo the SharePoint connection and see if you have the same issues

- check the licensing of the users that encounter the errors to make sure they have a valid license

 

I hope this helps.

 

Thank you.

Ovidiu

View solution in original post

1 REPLY 1
a-ovbord
Microsoft
Microsoft

Hello Jja,

 

A few things worth checking would be:

- if the account used to create the SharePoint connection has enough permissions to access the site

- you could also try to redo the SharePoint connection and see if you have the same issues

- check the licensing of the users that encounter the errors to make sure they have a valid license

 

I hope this helps.

 

Thank you.

Ovidiu

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (39,111)