cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Regular Visitor

Flow cannot find my SharePoint site if the URL is a managed path (government cloud)

In SharePoint Online I had created a new site  using the modern admin center which creates all sites as managed paths. The URL we will say was https://companyname.sharepoint.com/sites/ITSecurity. I am trying to set up the powerapp for “Help Desk”. So I had created a custom list with all of my metadata columns that I need. I stood up the powerapp without a problem. My issue is where FLOW comes in to play.  When entering the URL for my site, my site does not show up in the drop down list. I have also tried typing it in manually and copy and pasting it in as well. I get the same result every time. It says “We are unable to find the site address. Please try selecting a site address from the dropdown”. Its not just the site that I have created either. It is any site that is a managed path. Doesn’t matter if its /sites or /teams.  However if I type a site in that is not a managed path such as https://companyname.sharepoint.com/Education or https://companyname.sharepoint.com/HR/benefits then it can find and connect to those type of sites just fine. I will mention that I am in the government cloud so I am unsure if there is a limitation at this point that I am unaware of that could be causing this. I have a personal tenant I use as a development environment and I do not have this issue but again that is in the commercial cloud.

2 REPLIES 2
Highlighted
Super User II
Super User II

Re: Flow cannot find my SharePoint site if the URL is a managed path (government cloud)

You should be able to do this from a pubsec tenant. Insure that you are logged in to the correct tenant on the actions/triggers that call the SharePoint site by clicking the ellipsis on the step and verifying the pubsec tenant account under My connections (green box):

CopyFileThenDeleteFile.png

Also, make sure you are utilizing the correct pubsec Flow environment, by clicking your name in the top-right of the Flow page, and verifying the checkmark is next to the the correct Environment: FlowEnvironmentSelect.png

If that doesn't work, you may try re-adding your credentials in the Flow connector for SharePoint in the Data > Connections page:Connections.png

You can Delete and re-add, or you can select Switch account: OneNoteConnectionRefresh.png

 

Delete.png

NOTE: Deleting and/or switching your accounts for the connector will not break existing Flows using that connector. 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

Highlighted
Regular Visitor

Re: Flow cannot find my SharePoint site if the URL is a managed path (government cloud)

Yes I am logged into the correct tennant. We only have one tennant to log into to begin with. Also we are not on a pubsec tennant. We are in the goernment community cloud (GCC)

 

Error.PNG

Helpful resources

Announcements
firstImage

Super User Program Update

Three Super User rank tiers have been launched!

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Users online (3,866)