cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Anonymous
Not applicable

ID filed missing when connecting to Microsoft NAV

I am facing  a problem while adding data to a field in Microsoft NAV

 

I created table with the following fields 

Coulumn Name  - Datatype

[No] -  [Code(20)]

[Name]- [Text(30)]

[Name2]-[Text(30)]

 

then i created a query of this table, and exposed it by creating a webservice

 

When i try to connect to the table using flow i can only see the name and name 2 filed, since the [No] column is the primary filed the flow fails. I have notcied that all tables Primary filed is not visible in flow 

 

The other question that i had was related to CRM

 

When i select a entity which has a filed which is of type lookup how to do i select the value in flow 

1 REPLY 1
Community Support Team
Community Support Team

Re: ID filed missing when connecting to Microsoft NAV

Hi @ rdsouza89,

 

Could you please share a screenshot of the configuration of your flow?

Could you please share more details about the "i can only see the name and name 2 filed, since the [No] column is the primary filed the flow fails. I have notcied that all tables Primary filed is not visible in flow " that you mentioned?

 

 

Regards,
Alice Zhang

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (4,812)