cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
edvardwikstrom
Level: Powered On

Issues with the Outlook Connector (Invalid Template - property "shared_office365_1" does not exist)

Building a solution from PowerApps that triggers different flows depending on what form is filled out.

 

All worked fine until yesterday, when my outlook steps that sends email from a shared mailbox just stopped working, not all at the same time though, some flows worked longer than others, but as of now; none of them work anymore.

 

Seems like the connector is using a property called "shared_office365_1" when it really should be using just "shared_office365"

 

I've tried recreating the flow from a template - then it will work for a short while, then the error reappears. I've also tried to reconfigure my outlook connector, but with no better result.

 

Maybe a bug?

 

Getting this error:


flow.PNG

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: Issues with the Outlook Connector (Invalid Template - property "shared_office365_1" do

Hi @edvardwikstrom,

 

 

Does this issue occur in the "Send an email from a shared mailbox" action of your flow?

 

According to the screenshot that you provided, I think this issue is related to the connection. I have  made a test on my side and don't have the issue that you mentioned. 

 

Please check if the Office 365 account that you create a connection to Outlook connector has permission to access this shared mailbox. In addition, please clear cache of your browser and re-create a connection to Office 365 Outlook connector to check if the issue is solved.

 

If the issue still exists, please let me know here.

 

Best regards,

Kris

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
edvardwikstrom
Level: Powered On

Re: Issues with the Outlook Connector (Invalid Template - property "shared_office365_1" do

Hi @v-xida-msft

 

I creatad a support ticket with Microsoft and they have escalated the incident. If i understood correctly it was some sort of bug with the shared mailbox connector.

 

I rebuilt my solution, since i had to present it to a customer, using patch in powerapps and New SharePoint Object as as a trigger in my Flow. Works like a charm so far. 

 

Regards,

Edvard

 

 

Helpful resources

Announcements
firstImage

Microsoft Business Applications Virtual Launch Event

Join us for an in-depth look at the new innovations across Dynamics 365 and the Microsoft Power Platform.

firstImage

Watch Sessions On Demand!

Continue your learning in our online communities.

Power Platform 2019 Release Wave 2 Plan

Power Platform 2019 Release Wave 2 Plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

thirdimage

Flow Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Flow Community Video Gallery!

Users Online
Currently online: 45 members 4,684 guests
Please welcome our newest community members: