cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
New Member

Keep getting flow error when trying to connect to ACT!

When trying to create a new flow creating a new ACT! contact from a completed Microsoft Form I keep getting this error message - 

 

Start time
Apr 30, 02:49 PM (6 min ago)
Duration
00:00:00
Status
Test failed
Error
Action 'Create_a_contact' failed
Error Details
<html><head><title>Object moved</title></head><body>
<h2>Object moved to <a href="/A3920053119/default.aspx?ReturnUrl=%2fA3920053119%2fact.web.api%2fapi%2fContacts%2f">here</a>.</h2>
</body></html>
 
And the flow fails??  Can anyone provide some assistance on what I maybe doing wrong in getting this set up??  Thank you!!
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Keep getting flow error when trying to connect to ACT!

Hi @Keithski,

 

Thank you for your description of your Flow, yes, I did want to get the information that how you configure it.

To be honest, I have very few know about the connector Act! , plus we don't purchase Act!. After getting your issue, I tried to create an Act! account and found that it could be used for free for a period of time, I tried to create a link that did not report any errors but found that there was a problem when I did the test.

Cause when I create the connection, I find it required the Database, but the database Feature should purchase premium:

https://docs.microsoft.com/en-us/connectors/act/#creating-a-connection

https://help.act.com/hc/en-us/articles/360024241374-How-do-I-create-a-new-database-in-Act-

So I couldn't test it, but if you have purchased a premium, you could refer to the first link to create the connection.

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Keep getting flow error when trying to connect to ACT!

Hi @Keithski,

 

Could you please share your Flow configuration? 

Have you created a successful connection of Act? Maybe there something wrong with the Database or web server.

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Highlighted
New Member

Re: Keep getting flow error when trying to connect to ACT!

Hey @v-litu-msft  thanks for your response.  I am new to "flows" and attempting to figure it out on my own.  When you ask me to "share the Flow configuration" do you want me to actually "share the Flow" with you or just describe the steps in the flow??

 

Currently the flow is set up this way - 

 

  • Trigger is when someone submits a specific Microsoft Form we had created in Forms
  • Then goes to a "condition" where it evaluates a specific response in the form to see if the person has answered "Yes or No" in that response.
  • If the response is no - the "If yes" condition is set to "Create a Contact" in ACT! with the connection
  • The "If No" condition is just "terminate" with Cancelled status.  

 

Also it appears that I have connected successfully to my ACT! database using the ACT! connections - there is no error message in that??  But being new to this I don't know if it would throw a error message if it didn't connect successfully??

 

If you need any additional information let me know.  Thanks again for your help!!

 

Keith

Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Keep getting flow error when trying to connect to ACT!

Hi @Keithski,

 

Thank you for your description of your Flow, yes, I did want to get the information that how you configure it.

To be honest, I have very few know about the connector Act! , plus we don't purchase Act!. After getting your issue, I tried to create an Act! account and found that it could be used for free for a period of time, I tried to create a link that did not report any errors but found that there was a problem when I did the test.

Cause when I create the connection, I find it required the Database, but the database Feature should purchase premium:

https://docs.microsoft.com/en-us/connectors/act/#creating-a-connection

https://help.act.com/hc/en-us/articles/360024241374-How-do-I-create-a-new-database-in-Act-

So I couldn't test it, but if you have purchased a premium, you could refer to the first link to create the connection.

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Highlighted
New Member

Re: Keep getting flow error when trying to connect to ACT!

Thank you Lin for trying - I appreciate very much the attempt to work on this solution.  

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Come join us today! Find your favorite faces from the community presenting at the Power Platform Community Conference!

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

Upcoming Events

Experience what’s next for Power Automate

See the latest Power Automate innovations, updates, and demos from the Microsoft Business Applications Launch Event.

Top Kudoed Authors
Users online (2,588)