cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
hsillman
New Member

My FastAPI endpoint doesn't receives SharePoint GET request

Hello everyone!

I have an endpoint in Python (using FastAPI) that is working just fine. I have sent multiple requests to my endpoint via Postman and the endpoint receives it with no problem.

However, Im trying to make Sharepoint Power Automate send a request to my endpoint and it is not working. My flow is very simple, its an instant cloud flow that has a manual trigger. Whenever someone triggers it, it will call the HTTP action. Inside the HTTP action I specify the GET method and I pass my endpoint URI (Im not using authentication, even though I have already tried).

When I go to test the flow, it gets stuck in the HTTP action (e.g. cannot communicate to my endpoint) and I don't know why...

 

Can anyone help me?

Obs: The Sharepoint and the endpoint are in the same network. The port in which my enpoint is deployed is open to receive traffic

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
2022 Release Wave 1 760x460.png

2022 Release Wave 1 Plan

Power Platform release plan for the 2022 release wave 1 describes all new features releasing from April 2022 through September 2022.

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

User Group Leader Meeting January 768x460.png

Calling all User Group Leaders!

Don't miss the User Group Leader meetings on January, 24th & 25th, 2022.

Top Kudoed Authors
Users online (3,233)