cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Post Patron
Post Patron

On premise Sharepoint Gateway failure for Flow.

 

 

I am seeing an error with on-prem SharePoint gateway on Microsoft Flow. The gateway which is installed on a local machine looks fine but when I try to locate a sharepoint site in the flow action I see below "bad gateway message". The flow used to work fine but now its stopped working due to this gateway erro.

 

 

 badgateway.JPG

 

 

I have createde a new gateway and it does not work either. I have restarted the gateway service multiple times but it did not work.

 

Any thoughts ?

 

Thanks, 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Post Patron
Post Patron

Re: On premise Sharepoint Gateway failure for Flow.

Nevermind, I have figured it out. Need to specify domain name before username while configuring the on-prem connection for flow.

 

DOMAIN\USERNAME.

 

Posting it so that it might help someone in future.

View solution in original post

1 REPLY 1
Highlighted
Post Patron
Post Patron

Re: On premise Sharepoint Gateway failure for Flow.

Nevermind, I have figured it out. Need to specify domain name before username while configuring the on-prem connection for flow.

 

DOMAIN\USERNAME.

 

Posting it so that it might help someone in future.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

Super User Program Update

Three Super User rank tiers have been launched!

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Users online (5,478)