cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
LJSven3008
New Member

Problem with connection between Power Apps & Automate

Day by day i´m getting the following error message. As soon as i generate a new connection it works for a while, but then break again. Any idea how to solve it?

 

Fehler bei "LexOfficeRechnungerstellen.Run": { "code": "InvokerConnectionOverrideFailed", "message": "Fehler beim Analysieren der Verbindungen der aufrufenden Instanz von Ausgaben des Triggers \"manual\". Ausnahme: Im APIM-Tokenheader wurde keine gültige Verbindung für den Verbindungsverweisnamen \"shared_sharepointonline\" gefunden." }

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @LJSven,

 

You could fix it from the following aspects:

  • First, you could try to log out of the currently logged-in Flow account and log back in to see if the problem still exists.
  • The second check is whether you have changed the password before, such as O365 password, or the password for the local account login. If the password is changed, the connection will also be invalid.
  • Third, try to reconfigure the connection of these Connectors.
  • If you have configured the relevant connection, you could re-enter the Flow, configure the connection of the relevant action, click "Add new connection" to add a new connection or select an existing connection.

This is generally caused by changing the password or expiring the credentials, and reconfiguring the connection can solve the problem.

Please take a try.

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

3 REPLIES 3
v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @LJSven3008,

 

it is an issue with the SharePoint connection, it will invalid when the password is changed.

Is the SharePoint connection under your control?

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

LJSven
Helper I
Helper I

Yes, it is under my control - but i haven´t changed any password. The error appears after some hours.

v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @LJSven,

 

You could fix it from the following aspects:

  • First, you could try to log out of the currently logged-in Flow account and log back in to see if the problem still exists.
  • The second check is whether you have changed the password before, such as O365 password, or the password for the local account login. If the password is changed, the connection will also be invalid.
  • Third, try to reconfigure the connection of these Connectors.
  • If you have configured the relevant connection, you could re-enter the Flow, configure the connection of the relevant action, click "Add new connection" to add a new connection or select an existing connection.

This is generally caused by changing the password or expiring the credentials, and reconfiguring the connection can solve the problem.

Please take a try.

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (61,193)