cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Permo
New Member

Query not working in Setup

Hi all. I am using the flow functions. I am using the query to filter, but it cant get the function to recognize the column name Taskname as when I test it shows the right value but the task name cant be found.

 

 

Setup

Permo_1-1637340531244.png

Test Result

Permo_0-1637340348887.png

Any idea why it cant recognize the column Tasknames values?

 

BR.

P

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
VJR
Memorable Member
Memorable Member

Hi @Permo 

 

If the filter value is string or alphanumeric then you need to put single quotes around it.

Could you add the single quotes around the Title dynamic content

 

For example:

VJR_1-1637491466661.png

 

Make sure there are no spaces before and after the dynamic content while adding the quotes.

View solution in original post

2 REPLIES 2
VJR
Memorable Member
Memorable Member

Hi @Permo 

 

If the filter value is string or alphanumeric then you need to put single quotes around it.

Could you add the single quotes around the Title dynamic content

 

For example:

VJR_1-1637491466661.png

 

Make sure there are no spaces before and after the dynamic content while adding the quotes.

View solution in original post

v-LilyW-msft
Community Support
Community Support

Hi @Permo 

Please take a try with @VJR 's solution, it could solve your problem.

If your problem have been solved by @VJR 's solution, please go ahead and mark the post as solved by clicking “Accept as Solution” so that this thread will be marked for other users to easily identify!

Best Regards.

Helpful resources

Announcements
Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

User Group Leader Meeting January 768x460.png

Calling all User Group Leaders!

Don't miss the User Group Leader meetings on January, 24th & 25th, 2022.

Top Kudoed Authors
Users online (1,321)