cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
MiguelGR
Frequent Visitor

Request Body disappearing when making API calls via on-premises data gateway

I'm trying to build a Custom Connector that makes POST and DELETE calls. Both calls contain identical parameters and body.

 

If I make the calls without using an on-premises data gateway, everything works fine.

 

If I activate the on-premises data gateway, the POST calls still work fine. But the body from the DELETE calls is missing in the destination. It seems as if the body is erased by on-premises data gateway.

 

I tried this using multiple Data Gateways in different locations, and they all have the same issue. They all seem to erase the body from the DELETE calls. 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
MiguelGR
Frequent Visitor

This issue has been fixed on version 3000.89.6 of the Gateway (July 2021).

View solution in original post

1 REPLY 1
MiguelGR
Frequent Visitor

This issue has been fixed on version 3000.89.6 of the Gateway (July 2021).

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

V3_PVA CAmpaign Carousel.png

Community Challenge - Giveaways!

Participate in the Power Virtual Agents Community Challenge

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

PowerPlatform 768x460.png

Microsoft Learn

Check out our new Discover Your Career Path blog post series and get all the details.

Users online (2,373)