cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Regular Visitor

Salesforce Oauth 2.0 - 'redirect_uri_mismatch'

I'm trying to create a connection to our Saleforce instance since it's not possible to send a 'Sforce-Auto-Assign:False'

by using the Salesforce connector and prevent updated records from being assigned automatically on every update.

 

The issue is that on creation I receive 'redirect_uri_mismatch' when clicking 'new connection' on the 'Test' tab.

These are my settings for our test instance:

 

General information tab: General InformationGeneral Information

Generic OAuth 2.0 SettingsGeneric OAuth 2.0 Settings

Another test I did is using the Salesforce identity provider:

Testing SF as the Identity ProviderTesting SF as the Identity Provider

Would love your take on this : )

Thanks!

Sky

 

1 REPLY 1
Highlighted
Super User II
Super User II

Re: Salesforce Oauth 2.0 - 'redirect_uri_mismatch'

Hi

I just stumbled on your request. You've been waiting a while for a reply.

Were you able to solve it? Can you post the solution so that we can all learn from it?

If you still need help, please let me know what changed.

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Cheers
Manuel

Helpful resources

Announcements
firstImage

Super User Program Update

Three Super User rank tiers have been launched!

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Users online (8,383)