cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
New Member

Save attachment to sharepoint online document library taking over 20 min still not done

I have started building a simple flow to save an attachment to a sharepoint document library path.  After 20 min, its still not done.  What can I check?  This is not acceptable.  The file is a simple text file of about 110Kb

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Save attachment to sharepoint online document library taking over 20 min still not done

 

Hi @shifterofbytes ,

 

Have you checked the flow run history? Maybe you could share it with us so that we could do further analysis.

Besides, please try to refer to the following configuration:

127.PNG

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

3 REPLIES 3
Highlighted
Super User III
Super User III

Re: Save attachment to sharepoint online document library taking over 20 min still not done

@shifterofbytes 

Please post a screen shot of your Flow - maybe there is an issue.

Also, take a look at the run you say is taking so long - where is it stuck?  Did it start?

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Scott
Highlighted
New Member

Re: Save attachment to sharepoint online document library taking over 20 min still not done

Im not sure what I done, as this still new to me.  I think somehow I had a nested "apply to each" controls and it might have been stuck in a loop. I just started over from a clean slate and got it working.

Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Save attachment to sharepoint online document library taking over 20 min still not done

 

Hi @shifterofbytes ,

 

Have you checked the flow run history? Maybe you could share it with us so that we could do further analysis.

Besides, please try to refer to the following configuration:

127.PNG

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

Super User Program Update

Three Super User rank tiers have been launched!

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

Join the new Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Users online (4,718)