cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Rick888
New Member

Using SharePoint Get Items action with a dynamic Site Url and List Title

I am trying to create a solution where I can get all items in a list and then delete them using Microsoft Flow. For automating this process, we want to use a list that has fields for Site Url and List Title. I intend to use these values in the 'Get Items' action to get all the items. But when I use these dynamic values in the action, I get a Bad Request error about the SharePoint Site Address being not valid when I know that url is valid. The exact error message I get is below: 

 

thumbnail_image001.jpg

Any help is appreciated.

 

Thanks

 

2 REPLIES 2
shyamsu
Power Automate
Power Automate

I am not 100% its the root cause but i am seeing %25E2%2580%258B getting appended to your site url. Can you please try clicking enter custom value option for Site URL parameter and then manually enter your site url?

I am sorry but I thought I had redacted the urls so no one could see them in the pic. And the urls have no characters like that in it. I have tested the url by pasting it into a browser too. Url is valid.

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (41,865)