cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Kosenurm
Post Partisan
Post Partisan

Custom connector actions not showing in Automate

Hi there,

 

I built two new actions for a custom connector yesterday. However, when I go to use these actions in a flow, they do not appear (only the previous two I created last week).

 

Is there anything I can do to 'force' a refresh so that they appear?

 

Thanks

K.

3 REPLIES 3
Syndicate_Admin
Administrator
Administrator

Hi sir, I encounter the same issue. Did you find the solution yet?

Hi, 

 

Yes, create a brand new connection in Power Automate (not Power Apps) for your connector, and it then will appear in your flows.

 

Thanks

K

Syndicate_Admin
Administrator
Administrator

I have not try your suggestion yet, but I found another workaround solution. I import my Postman Collection when create Custom Connector. Then all Postman Requests convert into Actions.

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

New Ideas Forum MPA.jpg

A new place to submit your Ideas for Power Automate

Announcing a new way to share your feedback with the Power Automate Team.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

MPA Licensing.jpg

Ask your licensing questions at the Power Automate AMA!

Join Priya Kodukula and the licensing team, super users and MVPs to find answers to your questions on Power Automate licensing.

Users online (1,827)