cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Syndicate_Admin
Administrator
Administrator

Custom connector page keeps on loading

Hi,

 

I'm new to power apps. Trying to create custom connector in power apps portal. But the page keeps on loading and not showing any results. I tried clicking on New Custom Connector option , tried to import a collection , but still the page is loading as shown below. Can see some console errors showing Bad request for a token request.. Has anyone faced this issue?

Do we need to enable flow for using custom connectors?

 

KrisVijay_1-1634301205298.png

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
KrisVijay
New Member

It turns out, Microsoft flow service needs to be enabled in azure portal in order to use custom connector in power apps portal.

 

The only correlation is that the custom connectors we create in Microsoft flow can be used in power apps and vice versa. And in my case, Microsoft flow service is disabled and which was causing this issue.

View solution in original post

1 REPLY 1
KrisVijay
New Member

It turns out, Microsoft flow service needs to be enabled in azure portal in order to use custom connector in power apps portal.

 

The only correlation is that the custom connectors we create in Microsoft flow can be used in power apps and vice versa. And in my case, Microsoft flow service is disabled and which was causing this issue.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
2022 Release Wave 1 760x460.png

2022 Release Wave 1 Plan

Power Platform release plan for the 2022 release wave 1 describes all new features releasing from April 2022 through September 2022.

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,584)