cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Syndicate_Admin
Administrator
Administrator

Custom connector tested OK, not able to put in a flow with error 404

Hello Community

 

I have a custom connector that is working OK (passes the final Test step), and it retrieves Productos from an API correctly.

 

But when tryin to use this connector on a flow I get this error:

 

DiegoEscobar2_0-1660429232889.png

 

And it has a reference to Clientes that is not part of my custom connector definition AT ALL.

But when I see in Edge Debugging mode I find in the console panel:

{"error":{"code":"ApiOperationNotFound","message":"The API operation 'xxxxxxxClientes' could not be found in API 'xxxxxx-2dproductos-5f6c09ef78fb2e52fa-5fc7fe77ba80d1a6d6'."}}

 

It seems that is trying to put a wrong API operation, but I have not configured this operation in my connector.

 

I will appreciate any help.

 

Thank you!

Diego.

 

 

1 REPLY 1
Syndicate_Admin
Administrator
Administrator

Hello all, I'm sorry but I realized that there was an error with the API calling parameters on my side.

I hope at least that this could help someone with this kind of error!!

 

Cheers!

Diego.

Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Power Apps Ideas

Check out the New Ideas Site

We are excited to announce a new way to share your ideas for Power Apps!

Top Kudoed Authors
Users online (5,044)