cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
majuarezg
Level: Powered On

Custom connector working in Webplayer and iphhone but not in powerApp for android

Hello everybody ! I have this app with a custom connector that works great when I play the app with the webplayer at the desktop and with the powerApps application for Iphone but when I try to play it in an android I keep getting the error "The data returned in the response is not valid" . I've already erased the cache,  logged off and logged in again, uninstall and re-install powerApps and nothing have worked. 

 

Any Idea is highly appreciated!

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: Custom connector working in Webplayer and iphhone but not in powerApp for android

Hi @majuarezg,

 

Have you tested with multiple Android devices? Just to make sure that this issue is not specific to this Android phone. 

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
majuarezg
Level: Powered On

Re: Custom connector working in Webplayer and iphhone but not in powerApp for android

Hi Mona, sorry for the late response. 

 

Yeah, I have tested the app in 3 different Android phones and in everyone shows the same problem. I also tried in an iphone and it doesn't have any problem to display the data.

The last week I generated a support ticket and we are still working to find the problem. 

 

Regards!!

 

Manuel