cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
qaAzZ
Level: Powered On

Problem sending Azure Automation Parameters from PowerApps

I'm trying to use Powerapps to start a runbook job in Azure Automation. The runbook starts but i cannot get it to send/receive any of my input parameters defined in PowerApps. (All input parameters are empty in Azure Automation)

 

This is my code in PowerApps: (trying to use pnp powershell to provision new SharePoint sites)

 

AzureAutomation.CreateJob("123456","Automation","Azure-Automation",{runbookName:"CreateProjectSite",

properties:{parameters:{Description:"test",SiteName:"Int_TestEW28_P1902"},runOn:""}})

 

 

Am i doing something wrong here? (very little resources on this connector from what i can find)

 

(Also, if i use Flow the runbook works without problem)

 

 

1 REPLY 1
Drewcifer
Level: Powered On

Re: Problem sending Azure Automation Parameters from PowerApps

Same here, anyone have any sugestions? Thanks!

Helpful resources

Announcements
firstImage

Watch Sessions On Demand!

Continue your learning in our online communities.

SecondImage

PowerApps Monthly Community Call

Next Wednesday, August 21st at 8am PDT

Top Community Contributors for July 2019

Top Community Contributors for July 2019

Let's thank our top community contributors

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

FirstImage

Power Platform World Tour

Coming to a city near you

thirdimage

PowerApps Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

FourthImage

Join PowerApps User Group!!

Connect, share, and learn with your peers year-round

FifthImage

Dynamics 365 and Power Platform April 2019 Release notes

Features releasing from April 2019 through September 2019!

SixthImage

Power Summit Australia 2019

August 20-23rd 2019

Users Online
Currently online: 29 members 3,832 guests
Please welcome our newest community members: