cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
hedborg
Level: Powered On

Northern Europe Performance Problem: Connections broken?

Hi,

 

Again our apps behave erratically. 

 

We can browse around with the Galleries etc, but all Edit Forms show "No connection".

 

If I go into edit/create mode all connections have a "broken image":

 

brokenconnection.PNG

 

Having said that, the Edit Forms actually work when in edit/create mode, but even after saving/republishing not again in "normal" mode.

 

My data sources are SQL Azure and SharePoint.

 

Any ideas?

 

Niklas

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
hedborg
Level: Powered On

Re: Northern Europe Performance Problem: Connections broken?

Hi,

 

I did all these things Friday including creating completely new apps against the same data source without any result.

 

Waiting over the weekend and now things are back to normal.

 

connection.PNG

 

So, again, seems like a problem on Microsoft's side... 

 

Niklas

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: Northern Europe Performance Problem: Connections broken?

Hi @hedborg,

Do you mean that the Connections within your app are broken?

I have made a test on my side, and don't have the issue that you mentioned.

Please consider take a try to clear cache of your browser, and then try your app again, check if the issue is solved.

In addition, please consider take a try to re-create a new connection within your app, check if the issue still exists.

 

If the issue still exists, please consider submit an assisted support ticket through the following link:

https://powerapps.microsoft.com/en-us/support/pro/

 

Best regards,

Kris

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
hedborg
Level: Powered On

Re: Northern Europe Performance Problem: Connections broken?

Hi,

 

I did all these things Friday including creating completely new apps against the same data source without any result.

 

Waiting over the weekend and now things are back to normal.

 

connection.PNG

 

So, again, seems like a problem on Microsoft's side... 

 

Niklas

Helpful resources

Announcements
firstImage

Watch Sessions On Demand!

Continue your learning in our online communities.

SecondImage

PowerApps Monthly Community Call

Next Wednesday, September 18th at 8am PDT

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

FirstImage

Power Platform World Tour

Coming to a city near you

thirdimage

PowerApps Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

FourthImage

Join PowerApps User Group!!

Connect, share, and learn with your peers year-round

SecondImage

Power Platform Summit North America

Register by September 5 to save $200

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 179 members 4,742 guests
Please welcome our newest community members: