cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
NMC_IT
Level: Powered On

File Copy in SharePoint Online - Bad Gateway

I'm using Flow for the first time and a basic test scenario is not working.

 

Library A has 1000+ documents with several custom columns of the types: Number, Lookup, Choice and Single line of text.   Library B is empty.

 

I've set up a flow to copy files from Library A to Library B if a column of type 'single line of text' reads 'test copy'.

 

In the flow, it shows that the Condition processed but the action failed.  The action is failing with 'Bad Gateway' as the error and the body of the error is as follows:

 

{
"error": {
"code": 502,
"source": "canada-001.azure-apim.net",
"clientRequestId": "85bdda98-b7f5-4a63-9107-14d745a02877",
"message": "BadGateway",
"innerError": {
"status": 500,
"message": "The system cannot find the file specified. (Exception from HRESULT: 0x80070002)\r\nclientRequestId: 85bdda98-b7f5-4a63-9107-14d745a02877\r\nserviceRequestId: 7090a49e-d061-7000-6689-dfd94fed8809"
}
}
}
 
I can confirm that the file does exist.
 
Capture.JPG
 
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: File Copy in SharePoint Online - Bad Gateway

Hi @NMC_IT

 

Could you please share a screenshot of the configuration of your flow?

 

I have made a test on my side to create a flow as screenshot below:

Capture.PNG

 

The flow would run successfully as below:

Capture.PNG

 

Best regrads,

Alice

View solution in original post

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: File Copy in SharePoint Online - Bad Gateway

Hi @NMC_IT

 

Could you please share a screenshot of the configuration of your flow?

 

I have made a test on my side to create a flow as screenshot below:

Capture.PNG

 

The flow would run successfully as below:

Capture.PNG

 

Best regrads,

Alice

View solution in original post

NMC_IT
Level: Powered On

Re: File Copy in SharePoint Online - Bad Gateway

Hi Alice,

  Your screenshots helped fix the issue.  

 

  In my flow, I had the 'File to Copy' set to 'File Name with Extension'.  When I changed that to 'Identifier' as per your setup, everything worked.  I don't really understandy why, but at least now I know what I was doing incorrectly. 


Thank you!

Helpful resources

Announcements
firstImage

Microsoft Business Applications Virtual Launch Event

Watch the event on demand for an in-depth look at the new innovations across Dynamics 365 and the Microsoft Power Platform.

firstImage

Watch Sessions On Demand!

Continue your learning in our online communities.

Power Platform 2019 Release Wave 2 Plan

Power Platform 2019 Release Wave 2 Plan

Features releasing from October 2019 through March 2020.

thirdimage

Flow Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Flow Community Video Gallery!

Users Online
Currently online: 180 members 3,500 guests
Please welcome our newest community members: