cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
pyrohmstr
Regular Visitor

502 Bad Gatewy on Approval causing known-working flow to fail.

Hi,

 

Since the Azure outage on Monday one of our approval flows is now failing on every run with the error:

 

Action 'Start_and_wait_for_an_approval' failed

The request failed. Error code: '502'. Error Message: 'BadGateway'.

 

This was a known-working flow and it's very simple. The flow starts and runs the first steps just fine, it's the approval that fails.

 

I have tried removing the Assigned to and re-adding them. Having just one person on the approvals seems to work - it's only with multiple users that it fails with a 502. It doesn't matter which users or what order - more than one causes the flow to fail. I have been exceedingly careful entering the emails and they are all valid and people in our org.

 

Thanks!

 

 

1 REPLY 1
michelsmpit
Frequent Visitor

Experiencing the exact same thing! Flow was working but now it fails with multiple approvers...

Helpful resources

Announcements
2022 Release Wave 1 760x460.png

2022 Release Wave 1 Plan

Power Platform release plan for the 2022 release wave 1 describes all new features releasing from April 2022 through September 2022.

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

User Group Leader Meeting January 768x460.png

Calling all User Group Leaders!

Don't miss the User Group Leader meetings on January, 24th & 25th, 2022.

Users online (1,731)